Followers

Saturday, August 27, 2011

Pembantu Rumah Masukkan DARAH HAID dalam MASAKANCerita yang bisa membuatkan anda termuntah. Cerita dari Temasek.
Seorang wanita mewujudkan sebuah laman FB  yang dipanggil "Dangerous Maid" untuk memberikan amaran kepada orang ramai bahawa orang gaji bukan selalu menjadi mangsa dera, malah majikan juga kadang kala "didera" orang gaji, lapor AsiaOne.
 
Pencipta laman itu, Hylda Low, yang mewujudkan laman itu  pada hari Selasa berkata "Saya mahu memberikan amaran kepada orang ramai bahawa pembantu rumah ini (gambar di atas) adalah sangat berbahaya. Kita tidak boleh membiarkan orang jahat ini menggunakan  ilmu hitam kepada orang lain," tulis Low.

Pelajar berusia 20 tahun itu mendakwa pembantu rumahnya, yang berasal dari Jawa Barat, telah memasukkan darah haidnya ke dalam sup untuk dihidangkan kepada keluarganya. Pembantu rumah itu juga didakwa secara sembunyi-sembunyi meletakkan darah haidnya di dalam uncang teh.
  
Menurut Low, keluarganya mendapat tahu perbuatan keji dan kotor pembantu rumah itu  awal Ogos lalu dan pembantu rumah tersebut sudah tiga kali melakukan perbuatan keji itu.

Kakak Low, yang enggan namanya disiarkan, berkata bahawa keluarganya mengupah pembantu rumah tersebut untuk menjaga neneknya. Pembantu rumah itu telah dipindahkan dari  rumah kakak iparnya dan bekerja untuk keluarga Low selama lima bulan sebelum perbuatannya terdedah.

Semuanya terbongkar apabila bapa saudara Low  menemukan sekeping kapas basah yang dipotong dari pad wanita yang tersembunyi di dapur ketika dia membersihkan lantai di kawasan itu.

YARRRRKKKKKK!!!!!
duniacacamarba

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.