Followers

Thursday, June 30, 2011

‘PM Najib’ Kini Penyokong Kuat Perhimpunan BERSIH 2.0

 

Selama ini aku ingatkan dia ni teruk sangat tapi rupanya tanggapan aku terlalu jauh tersasar. Patut ler pencacai umporno sanggup menjilat segala najis yang tersembur dari bahagian tubuh beliau, ini kerana mulianya hati piem 1Malaysia yang sorang ni.

p/s: Udahlah Tu Pak Jib Jangan banyak Sangat Temberang, rakyat yang cerdik semakin meluat dengan apa yang kau katakan … Bersaralah!

Najib: BN tidak mahu menang pilihan raya guna cara tipu

Datuk Seri Najib Razak berkata Barisan Nasional (BN) sentiasa menyerahkan nasibnya kepada rakyat setiap kali ia berdepan dengan pembangkang semasa pilihan raya.

Perdana Menteri berkata BN percaya rakyat membuat keputusan bijak melalui proses pilihan raya bukannya melalui demonstrasi jalanan seperti perhimpunan haram yang dirancang 9 Julai depan.

“Bila sampai masanya (untuk mengadakan pilihan raya) BN sedia bersaing dengan pembangkang dan serah nasibnya kepada rakyat… bukan semasa demonstrasi jalanan,” katanya kepada lebih 10,000 hadirin pada jamuan 1 Malaysia di Padang Merdeka di sini malam tadi.

Najib berkata BN tidak mahu menang pilihan raya secara penipuan sebaliknya sedia berdepan dengan apa jua cemuhan pembangkang semasa pilihan raya.

Katanya sekiranya pilihan raya diadakan secara tidak adil, mustahil BN kalah di beberapa buah negeri dan gagal mencapai kemenangan majoriti dua pertiga pada pilihan raya umum yang lepas.

Najib berkata beliau yakin rakyat di Sabah yang beliau sifatkan sebagai contoh terbaik konsep 1 Malaysia akan membantah rancangan mengadakan perhimpunan haram yang mahu dianjurkan oleh pihak berkepentingan.

Katanya keharmonian kaum yang dinikmati oleh rakyat Malaysia terutama di Sabah tidak harus diambil ringan, kerana menurut Perdana Menteri, rancangan seperti mengadakan perhimpunan haram boleh membawa keburukan dengan sekelip mata kepada semua.

Najib juga yakin Sabah akan kekal di tangan BN menjelang pilihan raya akan datang.

Beliau berkata ini kerana kerajaan BN telah banyak membawa pembangunan dan perubahan yang ternyata memberi manfaat kepada rakyat di negeri ini.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.