Followers

Wednesday, December 30, 2009

GMI TERKEJUT MENTERI KATA SEMUA SOKONG KEKAL ISA – harakah daily


LIDAH KONTOT - AKAL LAGI KONTOT NGOOK YANG SOKONG ISA Gerakan Mansuhkan ISA (GMI) membidas kenyataan Hishammuddin Hussein bahawa semua pihak sepakat Akta Keselamatatan Dalam Negeri (ISA) dikekalkan.

Pengerusinya, Syed Ibrahim Syed Noh berkata, kenyataan yang dibuat oleh Hishamuddin itu tidak menggambarkan persetujuan semua pihak kerana pertemuan yang dibuat Kementerian Dalam Negeri (KDN) tidak melibatkan semua pihak.


GMI khususnya dan beberapa badan bukan kerajaan yang lantang menuntut ISA dimansuhkan seperti Suara Rakyat Malaysia (SUARAM), dan Jemaah Islah Malaysia (JIM) juga tidak dipanggil menghadiri sesi Pertemuan Awam dengan KDN bagi berbincang mengenai akta tersebut.


"Banyak prsoalan yang timbul daripada kenyataan Hishamuddin itu. Yang dikatakan sepakat (ISA dikekalkan) itu siapa? Siapa yang terlibat dalam pertemuan itu?


"Setahu saya badan bukan kerajaan seperti GMI, SUARAM dan JIM yang ke depan dalam isu ini tidak dipanggil. Bagaimana dengan bekas tahanan ISA, ahli keluarga, peguam yang ada pandangan berbeza dan meluas dalam isu ini?" soalnya ketika dihubungi Harakahdaily pagi tadi.

KAH KAH KAH…
woit… LIDAH MUNKEEE INI
KONTOT…. kah kah kah..


kah kah kah… TAK BOLEH BERCAKAP DENGAN
RAMAI ORANG…kah kah


kah kah kah… MUNKEE NI JUMPA BANYAK NGOOOOK
NGOK YANG TAK TAHU APA DIA HAK ASASI… kah kah kah..


woit… ADA NGOK YANG ANGGAP ISA INI
HAK KEISTEMEWAANMELAYU…. kah kah kah..


woit… ADA NGOK YANG ANGGAP ISA INI KETUANAN
MELAYU…kah kah kah…


nota:


hanya satu cara untuk hapus isa.
hapuskan gerombolan.
bila gerombolan hapus maka isa hapus sama.

sumber: tukartiub

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.