Followers

Thursday, November 5, 2015

Selangor ditadbir dengan baik, tidak perlu paksa PAS keluar, kata DAP OLEH YASMIN RAMLAN


PAS tidak perlu dipaksa keluar daripada kerajaan negeri kerana ia dianggap masih ditadbir dengan baik dan politiknya dalam keadaan stabil, kata Naib Pengerusi DAP Selangor Datuk Teng Chang Kim. – Gambar fail The Malaysian Insider, 5 November, 2015.
PAS tidak perlu dipaksa keluar daripada kerajaan negeri kerana ia dianggap masih ditadbir dengan baik dan politiknya dalam keadaan stabil, kata Naib Pengerusi DAP Selangor Datuk Teng Chang Kim

PAS tidak perlu dipaksa keluar daripada kerajaan negeri kerana ia dianggap masih ditadbir dengan baik dan politiknya dalam keadaan stabil, kata Naib Pengerusi DAP Selangor Datuk Teng Chang Kim.

Tidak ada sebab munasabah untuk memaksa PAS keluar daripada kerajaan negeri Selangor kerana ia dianggap masih ditadbir dengan baik dan politiknya dalam keadaan stabil, kata Datuk Teng Chang Kim.

Mengulas cadangan dibuat perwakilan parti Ahad lalu, naib pengerusi DAP Selangor itu berkata mereka berhak menyuarakan pandangan tetapi ia tidak semestinya mencerminkan pendirian pimpinan DAP Pusat mahupun DAP Selangor.

"Kita tidak khuatir dengan hujah seorang perwakilan saja.

"DAP sebuah parti yang demokratik. Semua perwakilan boleh bercakap. Itu hanya pandangan seorang perwakilan," kata Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Sungai Pinang itu kepada pemberita di Dewan Undangan Rakyat (DUN) Selangor, hari ini.

Katanya, Selangor memerlukan kematangan politik dan menggunakan cara pragmatik dalam menguruskan negeri terkaya itu. – 5 November, 2015.


http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.