Followers

Saturday, September 19, 2015

SANGAT SETUJU BATALKAN SEGALA KONTRAK DENGAN TAYLOR, PINDAHKAN KE KOLEJ BUMIPUTERA, KPT BILA LAGI?

Gara-Gara Bas Diguna Angkut Peserta Baju Merah, Kolej Taylor Ditamat Semua Kontrak Dengan KerajaanKEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI DAN SEMUA AGENSI KERAJAAN MESTILAH DENGAN SERTA-MERTA TAMATKAN 24 JAM SEMUA PERKHIDMATAN DAN BISNES KEPADA TAYLOR KOLEJ.

LAGIPUN KOLEJ TAYLOR BUKAN BERTARAF DUNIA PUN. ADA BANYAK LAGI KOLEJ BUMIPUTERA YANG LEBIH BERPRESTIJ PENSYARAH-PENSYARAH MEREKA BERBANDING TAYLOR BANYAK GUNA PENSYARAH ASING YANG TIDAK DIKETAHUI SIJIL MEREKA DARI UNIVERSITI HAPRAK.

BEGITU JUGA KOLEJ-KOLEJ SWASTA CINA YANG MENGAMBIL PENSYARAH-PENSYARAH DARI BANGLADESH, INDIA DAN CHINA YANG KITA TIDAK KETAHUI MUTU SIJIL DAN UNIVERSITI MEREKA. MALANGNYA KPT, KPM, MARA, JPA DAN LAIN-LAIN AGENSI KERAJAAN MENGHANTAR PELAJAR-PELAJAR TERBAIK BUMIPUTERA KE SITU DENGAN YURAN YANG SANGAT-SANGAT MAHAL!

TAHNIAH DATUK ISMAIL SABRI!

INI ADALAH ARAHAN RAKYAT DAN PERMINTAAN ORANG MELAYU KEPADA MENTERI SUPAYA REACT DENGAN SERTA MERTA APA SAHAJA KURANG AJAR DAN PENINDASAN ORANG CINA DAP KEPADA ORANG MELAYU.

JANGAN BERI MUKA LAGI. TERMASUK SEMUA KOLEJ SWASTA LINK TO CINA DAP BATALKAN DENGAN SEGERA! BUKANKAH KOLEJ BUMIPUTERA YANG LEBIH AFDAL, TAWADDUK DAN LEBIH MEYAKINKAN!

Kita orang Melayu sangat berbudi-bahasa dan bersabar, tetapi kalau bangsa lain sudah kurang ajar terang-terangan orang Melayu pun tahu batas sabar!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.