Followers

Monday, August 17, 2015


 Mufti-Perlis-rm
Saya dimaklumkan bahawa pelajar-pelajar Malaysia di luar negara seperti Jordan terpaksa menangguhkan pengajian kerana tidak berkemampuan disebabkan kejatuhan matawang. 

Mereka pelajar persendirian yang menanggung akibat dari krisis ekonomi negara. Simpati kepada rakyat marhaen yang tiada siapa akan menderma kepada mereka dengan derma yang banyak. 

 

Harap pihak zakat dan pihak yang mampu membantu. Semoga Allah membuka jalan kepada mereka untuk meneruskan pengajian mereka.

[Baca: “Hanya Orang Gila Saja Tak Faham Kebaikan Ringgit Jatuh” Kata Menteri] Berakalkah sesiapa yang menyatakan kejatuhan matawang sesuatu yang baik untuk rakyat?!! Ini pulak antara komen.. [Baca artikel selanjut..] komen-rm-jatuh-mydebat -tranungkite-
Saya dimaklumkan bahawa pelajar-pelajar Malaysia di luar negara seperti Jordan terpaksa menangguhkan pengajian kerana tidak berkemampuan disebabkan kejatuhan matawang. Mereka pelajar persendirian yang menanggung akibat dari krisis ekonomi negara. Simpati kepada rakyat marhaen yang tiada siapa akan menderma kepada mereka dengan derma yang banyak. Harap pihak zakat dan pihak yang mampu membantu. Semoga Allah membuka jalan kepada mereka untuk meneruskan pengajian mereka. [Baca: “Hanya Orang Gila Saja Tak Faham Kebaikan Ringgit Jatuh” Kata Menteri] Berakalkah sesiapa yang menyatakan kejatuhan matawang sesuatu yang baik untuk rakyat?!! Ini pulak antara komen.. [Baca artikel selanjut..] komen-rm-jatuh-mydebat -tranungkite-

Make $35 per hour : http://bit.ly/elance_web

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.