Followers

Wednesday, May 13, 2015

Boleh Percaya Ke Dengan Cakap Ketua Lembaga Ni... Kah Kah Kah !Betul ke Ketua Lembaga Tabung Haji Datuk Azeez Rahim @Kaki Penipu apa yang keluar dari Mulut Longkang lu tu, atau lu masih lagi cuba hendak TEMBERANG Wal PENIPU kepada Orang Islam, perkataan "Saya Berkerja Dengan Percuma Saja" tu gua saja tolong sambungkan.

Yang mana mungkin Ketua Lembaga TH tu terlupa kot... kah kah kah !.

Perkataan tersebut gua Tambah atas dasar beliau Berkerja untuk UMMAH dan tidak BERPOLITIK... kalau sudah beliau katakan Berkerja untuk Ummah dan tidak Berpolitik rasanya tak salah gua tambah perkataan tersebut kan kan kan.

Oiii Azeez Rahim Ketua Lembaga TH... lu simpan aje lu punya Temberang Wal Penipu tu... kah kah kah !.

Atau lu pergi cakap dengan Pengundi-Pengundi Parlimen Baling yang Mengundi lu dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) yang lalu, mungkin dia orang boleh percaya kot dengan cakap lu tu.

Itu sebab dia orang Majoriti nya Mengundi lu dalam PRU13 walaupun Terang Lagi Bersuluh yang Muka lu saja sudah Menampakkan yang lu tu Kaki Penipu... kah kah kah !.

Pelik Bin Ajaib macam mana lah Orang Melayu dan Orang Islam Parlimen Baling boleh Menggundi MALAUN ni sebagai Wakil Rakyat dia orang, apa TANGKAL yang lu Pakai Azeez Rahim sampai Malaun macam lu pun boleh Menang dalam PRU13.

Yang lebih Menyedihkan lagi ialah macam mana lu boleh sampai jadi Calon bagi Umno/Bn... kah kah kah !. Mana punya Malaun pulak yang Memilih lu sebagai Calon bagi Umno/Bn dalam PRU13... tak cukup dengan itu ehhhhh....

Lantik pulak lu sebagai Ketua Lembaga TH tempat Orang Islam Menyimpan Wang bagi Mengerjakan Rukun Islam Ke-5. Sudah tak ada lagi ke yang BERILMU dan BERAKHLAK dalam Parti Syaitan Yang Dikenali tu...

kah kah kah !. sumber FMT hemmmmm..... mangkuk ayun ni hanya akan letak jawatan bila perdana menteri paling bagus dalam dunia meletak jawatan... selagi perdana menteri paling bagus dalam dunia tidak jawatan selagi itu lah idola beliau ds rosmah akan mempertahankan beliau... kah kah kah !.

Dicatat oleh Mat Indera Sipejuang di 11:52:00 PTG

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.