Followers

Monday, January 12, 2015

Tempuhi Dugaan Hidup Dengan Hati Yang Terbuka.....SYABAS UMIE !!


Semalam, penthouse mewah milik pasangan tersebut yang terletak di Mont Kiara telah dilelong dalam satu sesi lelongan di Hotel Istana. 
Kisahnya, kediaman berkenaan merupakan hadiah perkahwinan daripada Khairuddin buat Umie dahulu.

Umie Aida reda kondominium dilelong, berdiri teguh di belakang suami

Pelakon terkenal, Datin Paduka Umie Aida reda dengan isu lelongan kondominium penthouse milik suaminya, Datuk Paduka Khairuddin Abu Hassan di Mont Kiara di sini dan menganggap ia sebagai satu dugaan daripada Tuhan.

Katanya, beliau pasrah dengan kehilangan hadiah perkahwinannya itu dan akan terus berdiri teguh di belakang Khairuddin.

“Sudah namanya kehidupan, ia pasti penuh dugaan.

“Tuhan menduga setiap manusia dengan ikut kemampuan. Saya dan keluarga saya diduga dan sebagai isteri, saya akan tetap menyokong suami saya selama-lamanya,” kata Umie Aida ketika dihubungi Kosmo! semalam.

Umie Aida yang juga adik kepada pengarah terkenal, Erma Fatima itu bernikah dengan Khairuddin pada 14 Mac 2010 di Mekah, Arab Saudi.

Sabtu lalu, unit kondominium mewah di kawasan kediaman elit Mont Kiara milik Khairuddin yang juga Naib Ketua UMNO Batu Kawan itu dilelong pada Lelongan Mega CIMB di Hotel Istana, Kuala Lumpur.

Khabarnya rumah tersebut yang dilelong pada harga RM2.1 juta, juga dibeli pada harga sama oleh seorang individu wanita lingkungan lewat 40-an setelah dia menjadi pembida tunggal.

sumber...kosmo

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.