Followers

Wednesday, December 31, 2014

ROTHSCHILD


 
Jerry D. Gray, bekas anggota Tentera Udara Amerika Syarikat (USAF) yang kini telah memeluk Islam telah menulis sebuah buku bertajuk Art Of Deception untuk membongkar pembohongan dunia oleh Amerika.
PEMBONGKARAN PERISTIWA 911

Penipuan :
Empat kapal terbang yang 'dilaporkan' dirampas, melanggar bangunan WTC dan Pentagon :
Pertama; Kapal terbang American Airlines Penerbangan 11 (Boeing 767) merempuh menara utara WTC.
Kedua; Kapal terbang American Airlines Penerbangan 77 (Boeing 757) merempuh Pentagon.
Ketiga; Kapal terbang United Airlines Penerbangan 175 (Boeing 767) merempuh menara selatan WTC.
Keempat; Kapal terbang United Airlines Penerbangan 93 (Boeing 757) terhempas di Pensylvania.

Realiti :
Setengah jam selepas berlepas, 4 juruterbang kapal terbang itu dihubungi melalui radio dan mengatakan AS diserang oleh pengganas. Mereka diarahkan supaya mematikan transponder mereka dan menerbangkan kapal terbang mereka ke pengkalan tentera di bahagian utara Amerika Syarikat. Juruterbang ini mengikuti perintah dan memusingkan laluan mereka.

Pesawat tempur Tentera Udara Amerika Syarikat (USAF E-10) ketika itu berlepas dari pangkalan tentera dan terbang dengan kawalan jauh. Ia kemudian terbang memintas laluan penerbangan kapal terbang Penerbangan 11 dan 175 yang sebenar. Pesawat tempur itu kemudian menuju ke menara WTC lalu menembak peluru berpandu ke arah bangunan yang disasarkan sebelum berlaku hentaman yang mengakibatkan semua bahan letupan yang tertanam meletup. Menara WTC utara dirempuh pada jam 8.45 pagi manakala menara selatan dirempuh pada jam 9.03 pagi.

Kapal terbang Penerbangan 77 bukan yang digunakan untuk merempuh Pentagon. Mana mungkin kapal terbang sebesar Boeing 757 boleh jatuh dari ketinggian 7000 kaki dalam masa 2 setengah minit kemudian boleh terbang rendah menuju ke bangunan Pentagon dengan tepat, tanpa melanggar tiang telefon, tiang lampu hatta tanpa merosakkan rumput di situ! Yang pasti, hanya peluru berpandu yang dilepaskan dari jet kecil mampu melalui tiang-tiang tersebut dan mampu menembusi tembok setebal 6 lapisan iaitu pada jam 9.35 pagi.

Empat pesawat Penerbangan Boeing yang sebenar mendarat di pangkalan tentera, tempat mereka diarahkan mendarat. Penumpang dan krew Penerbangan 77, 11 dan 175 kemudian ditukar ke kapal terbang United Airlines Penerbangan 93. Mereka berkumpul bersama penumpang dan krew yang memang sudah ada di dalam kapal terbang tersebut. Kini ada 232 orang di dalam kapal terbang. Ketika itu, bahan letupan mungkin sudah ditanam.

Kemudian, Penerbangan 93 berlepas dari pangkalan tentera dengan menggunakan juruterbang automatik, ataupun juruterbang yang tidak menyedari apa yang akan berlaku pada dirinya. Kapal terbang ini menuju Washington dalam rancangan 'serangan pengganas' palsu. Pada jam 10.37 pagi, Penerbangan 93 meletup di udara. Ia berlaku akibat daripada bahan letupan yang sudah ditanam dalam pesawat ataupun peluru berpandu yang ditembak dari pesawat tempur jet F-16.

Pesawat meletup ketika sedang berada di atas Pensylvania, hampir 2 jam selepas berlepas dari Lapangan Terbang Newark. Kapal terbang itu tidak menjunam ke tanah seperti yang dilaporkan oleh kerajaan dan berita-berita. Anggota polis Pensylvania melaporkan, "Kepingan daripada kapal terbang ditemui sejauh 8 kilometer dari tempat kejadian, di kawasan perkampungan. Penduduk tempatan menceritakan, "Kepingan badan kapal terbang terbakar jatuh dari langit."

Sekitar jam 5 petang, bangunan WTC 7 runtuh kerana letupan jarak jauh. Sedangkan bangunan ini tidak pernah terkena kesan dari runtuhan menara utara selatan. Bangunan WTC 7 runtuh tanpa meninggalkan sebarang bongkahan batu yang besar. Bangunan hancur luluh menjadi debu.

ANGKA 9/11 DAN KEPERCAYAAN SIHIR

Tentang konspirasi 9/11 dikongsikan tentang pihak Illuminati dan Freemason ada 4 tujuan dengan peristiwa 9/11 ini. Pembongkaran oleh tentera US Jerry D Gray yang telah memeluk Islam.

1. Mencabar kuasa Allah. Kenapa tarikh 9/11 dipilih? Mereka ‘skip’ nombor 10 sebab nombor 10 ini melambangkan kesempurnaan (bagi mereka). Hanya Allah s.w.t sahaja yang bersifat sempurna. Jadi mereka ‘skip’ bilangan nombor 10 itu kepada nombor/tarikh 9, 11. Maka tiada nombor 10 di situ. Mereka juga terapkan 911 ini dalam kehidupan seharian mereka. Sebagai contoh di Amerika Syarikat, bagi mendapatkan bantuan kecemasan, sila dail 911? Bagi memohon pertolongan?

2. Sebagai simbol kemusnahan Kaabah

3. Untuk mempengaruhi politik dunia bagi rancangan terakhir New World Order.

4. Untuk membina “the Darkest Stargates”. (berkaitan dengan kepercayaan sihir golongan Freemason / Illuminati)

Tujuan ke-3 mungkin anda semua sudah tahu. 9/11 ini adalah modal besar untuk Amerika Syarikat menyerang negara-negara Islam dan jadikan Israel sebagai kuasa utama dunia bagi menyambut The False Messiah-Dajal.

Di sini di terangkan tujuan ke-2. Iaitu sebagai Simbol kemusnahan Kaabah.

Kaabah adalah satu pusat tenaga positif yang paling besar di bumi. Tenaga apa? Ada 3 tenaga yang saling berkaitan antara satu sama lain.

1. Minda/Akal
2. Tubuh/Jasmani.
3. Roh/Batin.

Jika anda kurang faham tentang potensi diri, anda tidak akan faham betapa pentingnya sistem penguasaan itu. Jika dikaji tubuh anda sehingga atom terkecil apa anda akan temui? Atom, elektron, proton. Apa makna semua ni? Ini bermakna diri anda pada asasnya adalah tenaga. Begitu juga bumi dan seluruh alam semesta. Ini bermakna Allah jadikan kita sebagai pemancar tenaga. Dimana kita boleh dipengaruhi oleh tenaga disekeliling dan yang paling penting kita boleh mempengaruhi tenaga disekeliling kita.

Kita boleh keluarkan tenaga positif, mahupun negatif. Kita juga boleh dipengaruhi tenaga positif dan negatif. Bagaimana ini berlaku?

Jika kita hasilkan tenaga positif berfrekuensi tinggi, tenaga tu akan bergabung dengan tenaga luaran positif. Jadi kita akan dikelilingi oleh kuasa positif dan begitulah sebaliknya. Sila lihat siri (The Arrival).

What Goes Around Comes Around

Sebab itulah kita akan berasa sungguh selesa jika dikelilingi tenaga positif alam semulajadi.
Sebaliknya kita akan berasa tidak senang dengan tenaga negatif dan kaku sebuah bandar.

Contohnya, kita akan berasa selesa, tenang jiwa bila kita masuk ke dalam masjid. Ini adalah disebabkan tenaga positif yang dihasilkan. Saya pasti, sesiapa yang pernah menjejakkan kaki di tanah suci Mekah pasti dapat merasai ketenangan yang amat sangat. Kerana kuasa positif yang begitu banyak. Subhanallah. Segalanya adalah dengan kekuasaan Allah s.w.t jua.

Di tengah-tengah WTC ada satu objek. Namanya The Sphere. Petikan ini diambil di wikipedia. Ini bermaksud mereka mereplikan The Sphere sebagai Kaabah dan mereka memusnahkannya semasa kejadian 9/11 itu.

Penutup

Semoga Allah memberi keselamatan dan kerahmatan ke atas diri Jerry D. Gray dan keluarga serta dikurniakan pahala yang berpanjangan di atas segala maklumat berguna yang dikongsi bersama dalam penulisan beliau.

Jerry telah meletak jawatan dari US Air Force dan dirinya diawasi oleh agen CIA kerana terlalu lantang menulis dan menyuarakan teori tentang penipuan dunia yang dilakukan oleh Barat. Jerry sedar tulisan yang terang menunjukkan kebencian pada Barat diawasi oleh agen CIA yang mungkin menyamar di mana saja. Jerry berhijrah ke Indonesia pada tahun 1985 dan berkahwin dengan wanita Indonesia.

Jerry sangat aktif berdakwah di sana, membuka teori kejahatan Amerika dan banyalk tulisan yang berani di dalam buku bukunya. Antara buku tulisannya ialah The Art of Deception, Dosa-dosa Media Amerika, Demokrasi Barbar Ala Amerika , Deadly Mist, dan Rasulullah is My Doctor.

Bagi Jerry musuh umat Islam sekarang adalah Freemasonry dan Iluminati (dua organisasi rahsia Yahudi yang menjalankan agenda Zionisme). Freemasonry dan iluminati sudah meresap dalam umat Islam untuk menghancurkan Islam dari dalam, tanpa disedari.

Mereka telah menyiapkan satu rancangan besar seperti membentuk satu gereja dan satu sistem monitor bagi menghancurkan agama-agama dunia, membuat pornografi sebagai bentuk seni, dan mengambil alih atau menguasai ilmu pendidikan. Buku tulisannya menjelaskan bahawa kita semua sudah berada dalam era sistem dajjal.

Akhir sekali di dalam rancangan Al Kuliyyah di tv3 disiarkan secara live, Jerry D Gray mengingatkan umat Islam kembali menghayati Al Quran dan hadis Nabi Muhammad s.a.w dan jadilah umat Islam yang kuat dan tidak berpecah belah.

Moga segala pembongkaran berkenaan agenda musuh-musuh Islam ini dapat menjadi peringatan dan panduan kepada umat Islam tentang kebenaran konspirasi Dajjal.

Sama2 kita berdoa supaya umat Islam dapat bersatu untuk bersama menentang kejahatan yang akan menimpa kita InsyaAllah
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.