Followers

Wednesday, February 29, 2012

6 JAHANAM UMNO YANG MENENTANG HUKUM ALLAH!!...

Ibni- Battutah  


6 Bapak Jahanamjadah UMNO ini semua Tolak HUKUM ALLAH....Memang mereka menjahanamkan Islam dan hukum Allah...Buktinya:

(1). BAPAK JAHANAM SATU.....Rasmi kilang arak yang sekarang menjadi terb
esar di Asia Tenggara. Bukan nak rasmikan Kilang Al Quran ke tidak....al fatehah

(2). BAPAK JAHANAM DUA.....Buat felda untuk Yahudi Share saham tak lama lagi....Bukan buat saham alQuran untuk di share oleh rakyat. Tapi tak sempat nak nyatakan Hukum Allah bukan reality...al fatehah.

(3). BAPAK JAHANAM TIGA.....Tak sempat jugak nak nyatakan Hukum Allah itu reality atau tidak..sebab rasa-rasanya tengah Wengg!! kot...al fatehah

(4). BAPAK JAHANAM EMPAT...."Hukum Hudud tiada dalam alQuran". Tu sebab "Pisau gilette takde zaman nabi". Tu sebab kalau nak makan "Sop kaki tangan" datang lah ke Kelantan. Tu sebab Hukum Allah lah negeri Kelantan "Tak boleh buat lebohraya sebab batu-batu dah habis dah". Dan surah..'ya hayuhalazi na'amanu tuh ialah ..Allah cakap Surah tu untuk Umno..."Ya hayuhalazi na' aa..UMNO"...masyaallah.

(5). BAPAK JAHANAM LIMA....Hukum Allah nih Hadhari....Kena Buat Riplika kat Pulau Wan Man. Terengganu nak buat Hudud tak boleh..."Kalau berani buat...Pas kena tangung akibatnya(ugut)". Bab hukum Allah ni semua kena tanya Menantu..Nan bior menantu yang debatkan...Bapak nak tidooooo!!..kuk kruuk!!....masyaallah.

(6). BAPAK JAHANAM ENAM.....Hukum Allah ini tidak akan...saya ulang lagi..".TIDAK AKAN di laksanakan di Malaysia kerana bukan Reality".............Astarfirullah alhazim...auzubilah himinazaliq....Subhanallah....Alhamdullilah...Allahuakbar..

Habis Islam Malaysia telah di Jahanamkan oleh 6 Jahanam Umno...masyaallah'

2 comments:

  1. agak-agak bapak jahannam mana yang paling teruk?

    ReplyDelete
  2. Bro. Mountdweller, tentu sekali lah Mamakdey, kerana terlalu lama berkuasa, dan pemerintahan "KUKU BESI" hinggakan takda siapa BERANI menegur dan melawan, semuanya main angguk angguk geleng geleng ajer.....kan gitu Bro?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.