Followers

Friday, January 1, 2016

Tahniah.. Penutup tahun 2015, Malaysia ditangga ke 3 paling hebat rasuah di dunia..

Orenji Ren Oren's photo.

Malu, malu amat malu... ‘Anugerah’ itu diberikan oleh foreignpolicy.com di bawah Washington Post Company. Akhirnya, hampir tercapai juga hajat pemimpin2 UMNO-BN yg sentiasa mendabik dada mengatakan paling kuat dan hebat di dunia.. Ya betul paling kuat rasuah dan paling hebat menyamun di dunia.. Waaakaaakaaakaaaaa.. Puuuuiiiiihh

Sesuailah sangat dengan nama UMNO-BN = Umno Merasuah Number One - Berat Nanang.. Negara kita dah masyhur di seluruh dunia.. Masih duk kutuk pemimpin2 kita ke? Tun Mahathir ambik masa 20 tahun utk naikkan nama Malaysia, Najib hanya perlu kurang dari 10 tahun sahaja.. Terus top!!! Nama Malaysia dh di KENALI SEANTERO DUNIA.. 

Tahniah lah!! Pencapaian terbaik dari PM dan seluruh Menteri 

Kabinetnya yang lain, xlama lagi no 1.. Rakyat menanggung malu dan hilang maruah dimata dunia oleh permainan puaka2 tu takpe, asalkan dpt no 1... Rakyat terus menerus kene bersyukur.. Cayalah!!! Kalau dah no1 nanti boleh masuk WORLD BOOK OF RECORD sejak 58 thn MERDEKA..

Macai2 penjilat akan menjawab semua maklumat dari luar negara ni takleh pakai.. Maklumat yang boleh dipakai hanya datang dari Zahid Komedi, Mat CGPA 3.85 dan Kak Mah sahaja paling sahih.. 

Cai, harap korang teruskan sokongan x berbelah bagi UMNO-BN, ada peluang ke tangga pertama, tak jauh dah tu.. Hanya dibelakang Negara Nigeria dan bapak segala rasuah dunia, FIFA.. Errrr... Dengan adanya 'penasihat baru' nanti semoga Malaysia dapat no 1. Hoooraaaaayyy!!! 

Good job and congrats to all.. Selamat Menyambut Tahun Baru 2016 dibawah Pemerintahan UMNO-BN.. Hidoooooppp UMNO!!! Hiidooooopp Melayuuuuuu!!! Kah kah kaaaaaaaaaaaaaahh!!!

**Posting terakhir 2015 aku untuk semua... Mohon sentap!!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.