Followers

Monday, October 19, 2015

Pelajar IPTA Dirog0l Bergilir-Gilir Oleh Empat Lelaki di Tepi Pantai, Hadapan Teman Lelaki Posted by Kita Bantai


 Dirog0l

Alor Gajah, 18 Okt: Seorang pelajar IPTA bernasib malang apabila dirogol oleh empat lelaki yang menyamar sebagai ahli Rukun Tetangga sebuah kampung secara bergilir-gilir di depan teman lelakinya di Pantai Pengkalan Balak di sini, tengah malam kelmarin.

Mangsa juga turut mendakwa dia ditumbuk sebelum dirogol manakal teman lelakinya dibelasah oleh empat suspek yang berusia dalam lingkungan 20-an dalam kejadian kira-kira jam 12.30 tengah malam.


Memetik laporan dari sumber Harian Metro, mangsa yang berusia 18 tahun dan teman lelakinya, 21 tahun singgah di kedai makan berhampiran sebelum berkhemah di tepi pantai tersebut.

Gadis berkenaan dipercayai baru mengenali teman lelakinya beberapa bulan lalu dan ketika dihampiri empat suspek, kedua-duanya dikatakan memadu asmara di tepi pantai itu.

Suspek meminta pasangan itu menyerahkan kad pengenalan mereka selain mengugut membawa mereka ke balai polis untuk tindakan lanjut bagi menakutkan pasangan itu,” katanya sumber terbabit.

Teman lelaki gadis terbabit merayu agar tidak dibawa ke balai polis kerana tindakan itu akan mungkin akan menyebabkan mereka dibuang dari universiti, kata sumber.

Salah seorang dari suspek kemudian menumbuk lelaki terbabit, manakala tiga lagi suspek menarik pelajar perempuan tersebut ke tepi pantai dan merogol manggsa secara bergilir-gilir.

Walaupun merayu, suspek tetap merogol penuntut wanita itu di depan teman lelakinya yang dalam kesakitan,” katanya.

Pasangan terbabit kemudian membuat laporan polis di Balai Polis Kuala Sungai Baru selepas kejadian

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.