Followers

Wednesday, May 1, 2013

KOLEKSI RAKAMAN GAMBAR CERAMAH PR BERSAMA DSAI DI SEREMBAN

Ραкαтαη яαкүαт εlεcтισηs ηεωs's photo.
Ραкαтαη яαкүαт εlεcтισηs ηεωs
KOLEKSI RAKAMAN GAMBAR CERAMAH PR BERSAMA DSAI, DI JALAN DATO' SIAMANG GAGAP SEREMBAN, YANG PASTI BUAT NAJIB DAN UMNO TERUS GAGAP!!!!!

Pergh!!!! Paling kurang 20,000 rakyat Seremban, Negeri Sembilan dari pelbagai kaum, tua dan muda telah turun berhimpun di Pusat Betaria, Jalan Siamang Gagap Seremban, Negeri Sembilan, malam tadi 30hb April 2013.

Para penganjur memaklumkan bahawa pihaknya telah cuba nak menempah Padang MPS tetapi pihak Majlis Perbandaran Seremban enggan sewakan, begitu juga dengan Stadium Negeri Tuanku Abdul Rahman Paroi, Seremban, pun tidak dibenarkan, maka tiada pilihan terpaksa juga cari tempat kosong yang berkedudukan dalam DUN Ampangan.

Punyalah sesak dan padat dilokasi ceramah sehingga melimpah kedua belah jalan.

Ραкαтαη яαкүαт εlεcтισηs ηεωs's photo.

Kenderaan terpaksa diletakkan 1km dari kedua arah...Laungan reformasi..Ini kalilah.. Ubah..lawan tetap lawan, sering dilaungan...

Cukup meriah dan bersemangat sekali...Memperlihatkan kesungguhan rakyat Negeri Sembilan secara keseluruhannya mau melakukan perubahan...Mood perubahan cukup tebal dan pekat sekali.

Apa yang pasti perhimpunan malam tadi sudah cukup membuat Najib dan seluruh pimpinan UMNO/BN gusar dan tidak bermaya...HARI UMNO UNTUK MENJADI PEMBANGKANG SUDAH HAMPIR TIBA,
 

Ραкαтαη яαкүαт εlεcтισηs ηεωs's photo.
Ραкαтαη яαкүαт εlεcтισηs ηεωs's photo.Ραкαтαη яαкүαт εlεcтισηs ηεωs's photo.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.