Followers

Friday, April 26, 2013

Ribuan Pengundi Hantu Sudah Tiba Di KLIA?? Lihat Gambar Ni Posted by Addin Deen

 

Tu dia.. dah sampai dah.. siapa boleh jelaskan bangla bangla ni ramai ni datang untuk apa? Apakah berbaju hijau seolah olah uniform kerja kilang ni hanya untuk "mengaburi" mata oarang ramai?

Adakah jaminan mereka ni bukan pengundi hantu? Musim mengakut pengundi hantu dah tiba!!!Dari Sabah turun KLIA.. bas2 disediakan..

Lokasi lokasi tu tersorok ke dalam. Ade pengawal jaga kat jln besar arah bas2 tu masuk ke kwsn park.Pastu berderet2 bas masuk dlm, plate sume W.

Bila masuk pusing ke kwsn park tu, ade lebey kurg 12 biji bas. Bas persiaran..Sebelum ni tak ada pun bas2 ni parking kat sana..

Mencurigakan.. kemungkinan ini bas2 yang akan tunggu penumpang pengundi hantu.Mohon sesiapa yang dekat sana tolong check!

Lokasi die, tpk psr mlm pekan salak lame, antara pekan yg dkt dgn KLIA .

Tak Nak BN....#TumbangBN #No2BN
PRU 13 nanti ☒ PAS ☒ PKR ☒ DAP

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Post a Comment