Followers

Thursday, November 29, 2012

ANALISA GAMBAR NAJIB DARI KELUARAN TV3/4 DAN UTUSEX MELOYA... KALI NI GUA TAK NAK GELAK !


Seperti yang gua katakan pada N3 yang lepas DISINI bahawa gua TAK KATA yang DSHN tidak ada di MASJID PUTRA ketika itu... benar seperti kata-kata SAHABAT yang mengatakan ADA melihat VIDEO yang DISIARKAN oleh TV3/4... betul juga apa yang dikatakan yang beliau BERSESAK-SESAK dengan JEMAAH yang lain semasa itu... dan memang gua SALAH dengan menganggap bahawa itu gambar bersesak itu TAK BETUL... ok gua MOHON MAAF... sebab gua SALAH jadi NO HAL untuk gua mohon maaf pada lu orang beb... kah kah kah !.

Tetapi apa ISU yang NAK gua KETENGAHKAN ialah berkenaan gambar yang DISIARKAN oleh Utusex Meloya yang gua rasa telah DIEDIT bagi MENAMPAKAN yang Datuk Seri Haji Najid (DSHN) BETUL-BETUL TAWADUK beb... disini gua ANALISA pulak gambar yang disiarkan oleh TV3/4 yang pada PANDANGAN gua BERCANGGAHAN dengan gambar yang disiarkan oleh Utusex Meloya... ada yang kata gambar dari Utusex tersebut sedang BERDIRI... ok gua terima yang gambar tersebut sedang berdiri... jadi itu sebab gambar PENGAWAL PERIBADI DSHN TINGGI MELANGIT dan gambar dari TV3/4 tersebut dikatakan sedang DUDUK...  dan gua juga TERIMA keadaan JEMAAH sedang DUDUK... kah kah kah !.

Yang PELIK nya beb ialah kalau KEDUDUKAN BAHASA BADAN JEMAAH yang lain ada PERBEZAAN diantara gambar DUDUK dan BERDIRI... tapi tak kan gambar DSHN yang disiarkan oleh Utusex Meloya yang dikatakan sedang BERDIRI sama aje dengan gambar sedang DUDUK yang disiarkan oleh TV3/4 beb... kah kah kah... sekali lagi gua katakan yang gua tak kata beliau tak ada sana... dan gua juga SILAP bila mengangap gambar DSHN bersesak-sesak itu tak betul... tapi ada ke gambar yang disiarkan oleh Utusex itu betul beb... yang mana bahasa badan jemaah yang lain BERDIRI tapi bahasa badan DSHN MASIH DALAM KEADAAN DUDUK TAHYAD AKHIR... kah kah kah !.

DARI UTUSEX MELOYA
DARI TV3/4

Kalau mengikut kata sahabat gua pulak... gambar yang disiarkan dari Utusan tersebut memang dalam keadaan berdiri sambil BERDO'A... tetapi dikhabarkan tiba-tiba sahaja DSHN terdengar kata-kata "ROTI NAJIB SATU"... maka terus sahaja secara spontan DSHN menyengekan badan nya untuk MERASA sama ada TELOR beliau ADA ataupun HILANG... kah kah kah... habis tu beb APA HAL nya beliau MENYENGEKAN BADAN beliau kalau bukan untuk merasa telor beliau... lu orang PIKIR-PIKIRKAN pulak apa hal JEMAAH lain BERDIRI tapi beliau Masih DUDUK TAHYAD AKHIR... kah kah kah !.

hemmmmm..... setiap teguran yang asalkan bukan nya datang dari umno dan isi perutnya tetap akan gua ambil perhatian beb... lu orang jangan risau untuk tidak bersetuju dengan gua selagi ianya bukan untuk menyambung nyawa umno yang dah nak mampos... kah kah kah... umporno perkasam jati... betul-betul meloyakan beb... heeeee... A B U.
 
 
Mat Indera Sipejuang

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.