Followers

Thursday, April 19, 2012

'TIBAI' Dilancarkan - Lembu Lembu Yang Terpinggir Kini Bergabung ...kah kah kah

Oleh: Karmic Wheel

Awas : Luorang kalo ada rasa rasa perut tengah penuh, baik jangan klik 'play' video kat atas .. sebab wa tak jamin kalo isi perut luorang bergelodak nak keluar dengan kadar serta merta.. 

Kaum kat dalam video ni adalah lambang lambang makhluk yang mempunyai terlalu banyak masa lapang sampai kepala hotak diowang blank dan dikhuatiri hanya dipenuhi angin. 

Kaum ini juga dipercayai hampir pupus dan kini hanya bergantung nasib pada nilai salakan yang mereka miliki walopon mereka sebenarnya mungkin sedar yang lembu mana mungkin boleh menyalak ... kah kah kah kah

Kaum ini akhirnya menyerahkan untung nasib mereka pada spesis yang  juga mempunyai pertalian jarak jauh, iaitu kodok pasir mas yang baru baru ini cuba menonjolkan kebodohan kelas pertama dengan mencuit hal ehwal dalaman negara todak.

Dengan tak malunya, ketua macai dari kaum ini teringin untuk menyandang gelaran 'Muryidul Am' dimana wa dengan amat yakin tanpa perisa tiruan, bahawa beliau langsung tidak memahami makna gelaran itu. Ini adalah  kerana beliau hanya layak menjadi 'Buruh Am' dalam kriteria pencacai.. kah kah kah kah

Dengan tanpa harga diri juga, ketua macai ini mengaku tak berani berdepan dengan DSAI sebab takut kena tibai ..dan tanpa ragu ragu juga wa rasakan inilah lawak yang paling shilake dalam abad ni ..

Selebihnya .. luorang tambah sendiri .. wa dah sakit perut .. apalah malang puak puak ni .. tibai + perkosa = monyet jadian ..
kah kah kah kah kah

1 comment:

  1. eloklatu lu nyer geng nama tibai.camner boleh dapat nama tibai tu?aku rasala masa dipilih bertanding dulu angan korang kalau menang dah jadi adun dan jadi ahli parlimen korang nak tibai la projek ngan kerajaan pr ye....tapi tak dilayan nye.takpe tak dapat tibai pojek pun takpe janji nko tubuh tibai sama name ekekekeekek

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.